HTML

Terrorkecske 2.0

Egy neurotikus elme emlékiratai a jelenből, egy szimbólikus név mögé rejtőzve. Verbális terrorizmus az ördög kezéből, az elme börtönéből.

Friss topikok

Linkblog

Közösségi portálok

Terrorkecske 2.0 2010.06.23. 00:47

Van belőlük annyi amennyi több mint kell. Nem vitás. A jó öreg kapitalizmus már csak ilyen. Nem is ezzel van a gond. Az emberi méltósággal. Mert az már nem számít. Mégis amikor valaki felkerül mondjuk a puruttya.hu-ra, kezét lábát törve fenyegetőzik, követel, könyörög hogy levegyék. Hogy is van ez? Nem értem ahogy ártatlan arcű lányok, akik köztünk járnak, teljes premierben mutatják meg vaginájuk s egész testük, mintha nem számítana. Ez nekem már komolyan az exhibicionizmus ámokfutása. Miért fontos annyira hogy ünnepeljenek minket kétes értékű dolgokért. Miért olyan nehéz a nagy nihilizmusban amit az élet iránt éreznek az emberek, megáljt parancsolni. Bevállalósság meg társai, ugyan kérem. Ha úgy teszünk mintha ránk nem vonatkoznának a szabályok, attól még vonatkoznak. Ez mind vetítés. Bolond vagyok én, jól tudom, lehet hogy épp ezért, de az elveim nem adom fel. Minek látszak másnak mint ami vagyok. Vagy ha az vagyok aminek látszom, amiért kétes értékű "ünneplést" kapok, miért tagadom? Talán nem kéne annyira habzó szájjal beolvadni az állatiasság tömegébe. Mindenhol falloszok, vaginák, seggek, hányások és ki tudja mi minden ömlik az arcunkba a fészbúkról meg az ivivről meg a májvipről. Kortol nemtől független. Mindenki baromira laza, vagyány,bevállalós,beképzelt, lázadó,veszélyes, gyilkos, harczos, gengszter,tökéletes,önelégült és társai. Ráadásul a legelkeserítőbb, hogy mintha nekik nem lenne nyilvánvaló, hogy az ilyen szintű primitívség valami elképesztően közönséges. A 21. században, a sokat hangoztatot kúltúra és civilizáció non plus ultra státuszában tényleg ideáig jutottunk? A roma fiatalság imádja a sztereotípiát és provokáló mód táplálja is az egészet, és végülis úgyis mindegy. Mert hiába küzdenek a liberális barmok, hogy a f*szomban lenne sztereotípia az ami a elektronikus médiumok által, maguk az érintettek által van táplálva?

Már szinte sértő az hogy faji kollektívát, értsed ezalatt emberi faj) kell vállalnom olyan valakikkel mint a napjaink társadalmát képviselő emberek. Akik a f*szukat lógatják 4 megapixeles képeken hol csak magukban,hol meg az épp aktuális ribancuk szájába, akik mindezt nem is szégyenlik. Igenis fenntartom magamnak azt a privilég jogot, hogy több évezredes morál és kultúra rendszerét képviselve tegyek kijelentéseket, és jelzőkkel illessek viselkedésük alapján embereket. Internetországban nincs kultúra, nincs semmi. Egy nagy büdös trágyadomb az egész ahol primitív csimpánzok ugrálnak, és az a véleményük hogy ez a 21. századi akármi amit képviselnek, az mindenható. Mindenki felfújja magát egy egó-galaxissá, és mindaz aki primitívségük miatt értékítéletet tesz,azt fenyegetik. Mert állítom hogy ha idetévedne bár degenerált barom, a már fentebb említett "társadalmi szubkultúrák" egyikéből, véresszájúan fenyegetne. Mert én az igazamat csak akkor bizonyíthatnám, ha odaállnék elé, és megverekednénk. Mert én is biztos csak egy gép elött ülő gyökér szemüveges hülyegyerek vagyok. Hát márpedig nem, és elég elkeserítő hogy a nyilvánvaló közönségesség nem tölti el szégyenérzettel az embereket, a kritikán nem gondolkoznak el, hanem állatias agresszió útján bizonyítják az igazuk.

Nem azt mondom hogy tökéletes vagyok, nem is akarok az lenni, hiszen tökéletlenségem tesz emberré. De szentül hiszem hogy azok a dolgok amikre büszke vagyok magammal kapcsolatban, azok valós értékek. Olyan értékek amelyeket az emberiség történelme során mindezideáig képviselt, s alakított, s múlttal rendelkezik. Nem csupán egy pillanatnyi elborulás során hisztérikusan értéknek kiáltott ki. Ne nekem kelljen minden szavamért mentegetőznöm.

Címkék: kultúra társadalom társadalomkritika közösségi oldalak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://terrorkecske-2-dot-0.blog.hu/api/trackback/id/tr322102589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása